Restaurang slakthuset

restaurang-slakthuset.se

Vår restaurang är placerad i Södra hallen i Slagthuset. En fantastisk lokal med vackra tegelväggar och stengolv. Här serveras en utsökt lunch varje vardag.

Restaurang Slakthuset Göteborg Gamlestan Svenskt …

Restaurang Slakthuset Göteborg Gamlestan Svenskt Restauranger kvartersmenyn.se

Restaurang Slakthuset, Göteborg: Se 5 objektiva omdömen av Restaurang Slakthuset, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer777 av 1 475 …

Restaurang Slakthuset

Restaurang Slakthuset – Slakthuset

Page · Restaurant · Björkelidsvägen 21, Gothenburg, Sweden · +46 70 368 44 15 · Magnuskarlsson1995@gmail.com · slakthuset.kvartersmenyn.se · Rating · 5.0 (15 Reviews).

Restaurang – Slagthuset

Slakthuset ligger i det anrika slakthusområdet i Gamlestaden. Här lagar man husmanskost på tradionellt vis, med de bästa råvarorna.

RESTAURANG SLAKTHUSET, Göteborg – Omdömen om …

RESTAURANG SLAKTHUSET, Göteborg – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Det behövs platser för drömmare och visionärer, utvecklare och kreatörer. När Gamlestadens Fabriker nu återföds är det med nya friska blad som spirar från …

Restaurang Slakthuset, Göteborg: Se 5 objektiva omdömen av Restaurang Slakthuset, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer777 av 1 478 restauranger i Göteborg.

Karlssons Gourmet AB | Gothenburg – Facebook

Vi hoppas att ni är hungrig när ni besöker Restaurang Slakthuset som hittas på adressen Lilla Waterloogatan 8. Resturangen har efter insamlingen av 149 om.

Restaurang Slakthuset – Göteborg – Thatsup

Restaurang Slakthuset – Husmanskostrestaurang – Göteborg

Slakthusets mystiska och unika platser bär på så mycket historia. Det känns … Detta är precis vad Slakthuset är! … Välkommen till Restaurang Slakthuset!

Slakthuset ligger i det anrika slakthusområdet i Gamlestaden. Här lagar man husmanskost på tradionellt vis, med de bästa råvarorna.

Restaurang Slakthuset – GAMLESTADENS FABRIKER

Restaurang Slakthuset – GAMLESTADENS FABRIKER

Restaurang Slakthuset, Gullbergsvass – Eatie

Restaurant Guide & Booking – Eatie

SLAKTHUSET (@slakthusetgbg1905) • Instagram photos and …

Keywords: restaurang slakthuset