Pasta restaurang jönköping

De 10 bästa italienska restaurangerna i Jönköping – Tripadvisor

Italienska restauranger – Jönköping ; 1. Aqua Dinner & Drinks · 323 omdömen · Italienskt, Europeiskt$$ – $$$ ; 2. La Locandiera Ristorante & WineBar · 325 omdömen …

Italienska restauranger i Jönköping, Sverige: Se Tripadvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Jönköping och sök efter kök, pris, plats och så vidare.

La Locandiera – Ristorante & Bar

En riktig italiensk restaurang av högsta kvalitet. … Åt pasta med halv hummer och husets vin till och allt smakade alldeles utmärkt.

Tortellini – Jönköping

Tortellini Cucina Italiana — Tortellini

En restaurang med äkta italiensk pasta och stenugnsbakad pizza samt stans fräschaste salladsbar. Vi gör pastan på italienskt vis alá minute i pannan.

CIRO Ristorante & Bar — Italiensk restaurang i Jönköping

Hos oss får du uppleva hur den napolitanska pizzan blir till. Du får vara med när antipasti, pastan och salladen byggs. Det finns ett ord som kan sammanfatta …

Restaurang Ciro – Ciro i Jönköping är en italiensk restaurang med noga utvalda råvaror. Hos oss får du uppleva hur den napolitanska pizzan blir till.

Bra Pasta restaurang Jönköping – TheFork

Hitta en bra Pasta restaurang i Jönköping och få upp till 50% rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning.

Bra italienska restauranger Jönköping – TheFork

Mammas heliga pasta, gamle Tonys smarriga pizza, den hemliga ingrediensen i Annas risotto, en krämig panna cotta för glada dagar … det italienska köket …

PASTA – JKPG Matguide

PASTA – JKPG Matguide

En restaurang med det breda erbjudandet döner och pasta, något otippat men gott visar … med nystart och precis så har tre restauranger i Jönköping tänkt.

Italienare & Grek | Hem för den bästa italienska och grekiska …

Italienare & Grek | Hem för den bästa italienska och grekiska maten

En Italienare och en Grek är restaurangen med den spännande menyn från två av världens bästa kök, det italienska och det grekiska.

En Italienare och en Grek är restaurangen med den spännande menyn från två av världens bästa kök, det italienska och det grekiska. Detta avnjutes i en genuin restaurangmiljö som ger dig känslan av en restaurang vid medelhavet.

Ristorante, Pasteria & Pub i Jönköping | Dal Baffo, Cigarren

På meny finns traditionella kötträtter, krämiga pasta alternativ och frasiga pizzor. Alltid tillagat med passion och serverat med stor gästvänlighet – precis …

På öster i Jönköping hittar du en av stans mest givna kvarterskrogar. På Dal Baffo serveras traditionella italienska rätter i en gemytlig tavernainspirerad miljö.

Keywords: pasta restaurang jönköping