Coop piteå jobb

Coop Norrbotten – Söka jobb

Att arbeta på Coop. Våra kunder ska mötas av en butik som inte bara innehåller bra varor till bra priser. Vi vill att de varje dag ska mötas av …

Jobba på Coop

Jobba på Coop – Coop

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Hos oss finns många karriärsmöjligheter inom butik, logistik och tjänstemannasektorn. Lediga jobb.

Lediga jobb på Coop och KF

Lediga jobb på Coop och KF – Coop

Lediga jobb på Coop och KF. Få information om lediga tjänster till din mejl. Din prenumeration har skapats! Prenumerationen kunde inte skapas.

Lediga jobb – Coop

Lediga jobb

Vill du jobba på Coop? Se lediga jobb hos Coop Nord · Se samtliga lediga jobb hos Coop och KF.

Lediga jobb Coop Norrbotten Piteå | ledigajobbpitea.se

Se alla lediga jobb från Coop Norrbotten i Piteå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Piteå som finns inom det yrket.

Coop | Jobylon

… norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå. Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb.

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 144 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 42 butiker/stormarknader, ca 740 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Butiker finns från Kiruna i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.Coop är unikt! Det är lätt att tro att alla matbutiker är lika. Samma varor på hyllorna, samma kundvagnar och så kassan vid utgången. Men Coop är annorlunda eftersom vi ägs av våra 3,5 miljoner medlemmar. Det är vad som gör oss unika. Det ger oss också ett extra stort ansvar, men också extra stora möjligheter.Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.Coop har länge levt i framkant och förverkligat vikten av ekologiskt tänkande. Vår fisk är certifierad, hönsen utsläppta och vårt egna varumärke Änglamark är utsett till Sveriges Grönaste Varumärke – men vår resa slutar inte där.Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.Tillsammans kan och ska vi bli den goda kraften i mat-Sverige!Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Lediga jobb hos Coop Norrbotten Ekonomisk Fören i Piteå

Prenumerera på nya jobb hos Coop Norrbotten Ekonomisk Fören i Piteå. ○ 2023-01-27 – Coop Norrbotten Ekonomisk Fören Häng med oss! – Coop Rosvik söker …

Säljare – Coop Strömlida i Piteå i Piteå Piteå~ * – StudentJob SE

Säljare – Coop Strömlida i Piteå i Piteå Piteå~ *

Extra information. Status: Stängd; Ort: Piteå Piteå; Typ av kontrakt: Deltidsjobb; Typ av jobb: Detaljhandel; Körkort önskas: Nej …

Är du en serviceinriktad person som älskar försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!Vi öppnar en ny butik i Piteå och vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande. Kunden i våra…

1 lediga jobb | Coop | Piteå | jobbpitea.nu

Coop har just nu 1 lediga jobb i Piteå ✓ Vi samlar lediga jobb inom flera olika branscher. Sök nytt jobb 2023 →

Coop har just nu 1 lediga jobb i Piteå ✓ Vi samlar lediga jobb inom flera olika branscher. Sök nytt jobb 2023 →

Lediga jobb Coop Norrbotten Luleå | ledigajobblulea.se

Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket. Säljare/konditor – Stora Coop Storheden i Luleå.

Se alla lediga jobb från Coop Norrbotten i Luleå. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Luleå som finns inom det yrket.

Keywords: coop piteå jobb