Coop digital

Digitala tjänster och betalsätt – Coop

Här finner du samlad information om de olika digitala tjänster och betalsätt du kan använda dig utav när du handlar på Coop, både i butik och online.

Coop Sverige tar nästa steg i sin digitala utvecklingsresa

Coop Sverige tar nästa steg i sin digitala utvecklingsresa | Coop Pressrum

Digitala presentkort. Köp ett digitalt presentkort från Coop. Det kan inte bli enklare! Skaffa det smidigt online och ha det tillgängligt direkt i telefonen …

Nu tar Coop Sverige nästa steg i sin digitala resa och slår ihop affärsområdena Digital och IT. Den nya avdelningen får namnet Digital & IT och kommer att ledas av Lennart Byström.

Coop lanserar digitala kvitton

Coop lanserar digitala kvitton | Coop Pressrum

Digitala presentkort. Köp ett digitalt presentkort från Coop. Det kan inte bli enklare! Skaffa det smidigt online och …

Coop lanserar nu det digitala kvittot – en mer hållbar, smidigare och smartare lösning för kunder och medlemmar. Med det digitala kvittot kommer Coops kunder få en bättre överblick över sina inköp, mer information om de varor de handlar och inte minst bidra till att färre papperskvitton skrivs ut.

Köksvåg Digital – GastroMax – Coop

Digitalt medlemskryss. Vad roligt att du vill vara med och kryssa med Coop i digital form. Tävlingen är avslutad för nr 7 – 2022 men du kan fortsatt såklart …

Köp Köksvåg Digital från GastroMax online på Coop.se. Välj mellan hemleverans eller upphämtning i butik. Handla här!

Coop Scan & Pay

Coop Scan & Pay – Coop

Vi på Coop har utvecklat en helt digital tjänst för att det ska bli enklare för dig som handlar på faktura i våra butiker eller beställer mat på coop.se.

Handla snabbt, smidigt och enkelt med din telefon. Med Coop Scan & Pay scannar du dina varor med din mobiltelefon och packar allt eftersom i butiken.

Digitala presentkort – Coop

18 jan. 2021 — Coops digitala plan. Kvinna Med Kundvagn I Butik. Coop satsar stort på att bli en dagligvaruhandel i framkant med smarta tekniker både …

Digitalt medlemskryss – Coop

Coop Mastercard Mer är ett betal-, kredit- och medlemskort knutet till Coop. … Läs mer om hur du kommer igång med din digitala plånbok här.

Inköpstjänst – Coop

Coops digitala plan – Voister

Coop Mastercard Mer – Entercard-kreditkort

Coop Mastercard Mer är ett betal-, kredit- och medlemskort knutet till Coop. Med kortet tjänar du poäng när du handlar på Coop och deras samarbetspartners.

Keywords: coop digital