Cinco restaurang umeå

CINCO – Sydamerikansk restaurang & nattklubb i Umeå

Sydamerikansk restaurang i centrala Umeå. Hos oss hittar ni spännande rätter och varierad miljö. Nattetid omvandlas Cinco till nattklubb.

Sydamerikansk restaurang i centrala Umeå. Hos oss hittar ni spännande rätter och varierad miljö. Nattetid omvandlas Cinco till nattklubb

Cinco restaurante Umeå – Facebook

Cinco restaurante Umeå, Umeå. 2 713 gillar · 20 pratar om detta · 2 826 har varit här. Cinco är en ny restaurang & nattklubb med mysig atmosfär mitt i…

CINCO RESTAURANTE, Umeå – Omdömen om restauranger

CINCO RESTAURANTE, Umeå – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Cinco Restaurante, Umeå: Se 59 objektiva omdömen av Cinco Restaurante, som fått betyg 3 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer100 av 173 restauranger i Umeå.

Cinco Umeå (@cincorestauranteumea) • Instagram photos …

Sydamerikansk restaurang & nattklubb … Den 24:e och 25:e februari gästas Cinco av Sthlm Beatz! Dj … Sväng förbi på en drink eller två efter Rallyt!

Cinco Restaurante lunch Umeå

Cinco Restaurante lunch Umeå | Mat och Mat

Njut av en härlig lunch hos Cinco i centrala Umeå. En restaurang med spansk touch som serverar luncher i en avslappnad miljö med skön musik.

Njut av en härlig lunch hos Cinco i centrala Umeå. En restaurang med spansk touch som serverar luncher i en avslappnad miljö med skön musik.

Cinco Restaurante – Visit Umeå

Cinco Restaurante | Visit Umeå

En restaurang med spansk tapas lagad på handplockade råvaror. Dryckeslistan är byggd på egna favoriter som handplockats med precision för att matcha maten …

En restaurang med spansk tapas lagad på handplockade råvaror. Dryckeslistan är byggd på egna favoriter som handplockats med precision för att matcha maten som serveras. Mysig atmosfär som på fredagar och lördagar växlar upp till nattklubb mot småtimmarna. Restaurangen ligger centralt i Umeå.

Hörnet Umeå – En del av Cinco!

Vi vill erbjuda en fantastisk smakupplevelse. Fre/lör Livemusik. På helger erbjuds liveunderhållning i restaurangen …

Restaurang: Cinco | Umeå – Lunchguiden Sverige

Restaurang: Cinco | Umeå | Lunchguiden Sverige

Låt oss presentera restaurang Cinco i Umeå. … Cinco Renmarkstorget 5. Umeå. Dagens lunchmeny. Ingen lunchmeny finns för lördagar.

Låt oss presentera restaurang Cinco i Umeå. Välkommen in för att läsa mer.

Keywords: cinco restaurang umeå