Cassi restaurang

HEM | cassi.se

Cassi är en klassisk kvarterskrog på Östermalm i Stockholm. Sedan starten i november 1954 serverar vi grillat kött av yppersta klass.

Kökets öppettider Måndag-fredag 10:45-20:00 Lördag STÄNGT Söndag 13:00-20:00 Klassisk, franskinspirerad kvarterskrog Cassi är en klassisk kvarterskrog på Öst…

Cassi · Restaurang på Östermalm – Stockholm – Krogguiden

Cassi på högadliga Narvavägen är en egensinnig gökunge i Stockholms krogfauna. Inredningen andas allt annat än sval nordisk minimalism: orange heltäckningsmatta …

Restaurant Cassi | Stockholm – Facebook

Restaurant Cassi · Sida · Familjerestaurang · Narvavägen 30, Stockholm, Sweden · +46 8 661 74 61 · cassi@cassi.se · cassi.se · Stängt just nu · Visa mer om Restaurant …

CASSI, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Cassi, Stockholm: Se 118 objektiva omdömen av Cassi, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 863 av 3 512 restauranger i Stockholm.

Cassi, Stockholm: Se 118 objektiva omdömen av Cassi, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 860 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Restaurant Cassi – Restaurang – Stockholm – Thatsup

Restaurant Cassi är en fransk restaurang uppe på Östermalm, vid Karlaplan. Här har du en bred meny att välja från, med mycket kött.

Restaurang Cassi, Stockholm: Omdömen från kunder – Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Cassi i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Restaurang Cassi – Wikipedia

Cassi är en restaurang på Narvavägen 30 på Östermalm i Stockholm. … Restaurangen öppnade i december 1954 i gatuplan i de Bocanderska husen. Köket var franskt, …

Recension Cassi vid Karlaplan – Matochresebloggen

Recension Cassi vid Karlaplan 

28 okt. 2015 — Cassi, vid Karlaplan är en klassisk Stockholmskrog som öppnade 1954 och var enligt ryktena då först i Sverige med att servera pommes frites.

Recension Cassi vid Karlaplan

Keywords: cassi restaurang, restaurang cassi